❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

11 bulan bersamanya.......:)

Salam...
Hye all..:)
Opsss...
Entry kali nie, agak berbaur ke'jiwang'an sikit ea...:P

Sedar tak sedar, hampir setahun cinta jarak jauh antara myra dan dia bertahan...
Hari nie, 17 Januari 2011 genap 11 bulan perhubungan kami...
Seorang di darat, dan seorang lagi di laut...Myra akui, cinta jarak jauh ini amat mencabar dan banyak dugaannya..Tugas sebagai seorang marine engineer, menyebabkan dia terpaksa belayar ke luar negara dan kerana itu, Myra terpaksa merelakannya...setiap hari, kami hanya berhubung melalui emel...sedih kan...T___T
Hope hubungan ini terus berkekalan sampai bila-bila.....
Sayang , Happy Monthsarry....:)



Tapak kaki: Bila dengar lagu 'When you look me in the eyes'- Jonas Brothers, semakin rindu kat dia...:)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) RAJIN2LAH JADI PENGKRITIK! :P

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

adrinaqamarina berkata...

lagu jonas brothers dengan vaneesa kan? hehe. :)

Gula-gula hati berkata...

@adrinaqamarina
not sure la yunk...:)

SyahmiFikri berkata...

see..

jarak jauh la best.. as long saling percaya dat da best yea.. heee =)

thnx sudi lawat my belog..

Gula-gula hati berkata...

@syahmiFikri
betol, betol...
jauh itu yang mengukuhkan cinta itu...:)
thanks too..:)