❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

My first entry :)

Salam...
Hai all...ini bukan pertama kali myra berblogging...sebelum nie myra pernah ade blog....if u all pernah terbaca lah kan, http://myrapunyestory.blogspot.com..blog itu terpaksa ditutup atas beberapa sebab...Dan sebab itu amat menyakitkan..Itulah lumrah hidup kan...So sempena tahun baru nie, rasanya tak terlambat untuk myra ucapkan Happy New Year even da seminggu ia berlalu....so, semoga di tahun baru nie, segala-galanya lebih baik dan lebih bermakna buat myra dan juga u all sume...:)
Happy New Year dan selamat berblogging dan teruskan perjuangan u all sume...:D




Tapak kaki : Happy Birthday yang ke-32 buat penyanyi no.1 negara , Dato' Siti Nurhaliza....^^


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) RAJIN2LAH JADI PENGKRITIK! :P

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Mohd Fakhrurrazi Bin Mohd Subari berkata...

sabarla dgn ujian n dugaan..sabarla sbaik2 jln..ttpi dlm masa tu mnjdikn diri lbh baik di masa hadapan..chaiyok!!!..-baru tau siti dah 32..he3.

Gula-gula hati berkata...

@ Mohd Fakhurrazi
Thanks...:)
hehe...kantoi pulak...:p