❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Allah sentiasa ada bersama~

Salam .
Hye all . :) 


Ingat nak update blog semalam , tapi badan rase letih plus penat sangat . Malam tadi pon tido agak awal , *1 lebih pagi . * Dikira lebih awal lah jugak compare malam-malam sebelum nie . Since Mr.Right hilang tanpa berita , myra memang tak boleh nak lelapkan mate . Bila terpejam je , akan mula terbayangkan macam-macam pasal dia . Nak makan pon , selera makan hilang terus . Tu pon my mom paksa , baru myra makan . Tu pon just beberapa suap . Hmm . 

After hampir 4 hari Mr.Right menghilang tanpa khabar berita , akhirnya pagi rabu  , myra dapat call from his umi . 

Umi  : Salam , myra . Tadi pihak hospital call umi . Diorang dah jumpa dia . *sambil menangis . 
Myra : Wslm umi . Ea ke . Macam mane keadaan dia ? Diorang jumpa dia kat mane ? 
Umi  : Diorang jumpa dia dalam longkang dalam keadaan berlumuran darah . Kepala dia cedera teruk , disyaki dipukul . *menangis lagi .
Myra : Ya Allah ! Umi , sabar ea . Alhamdulillah syukur , diorang dah jumpe dia . *dalam nada tahan sebak . 
Umi   : Ni umi nak bersiap2 ke sane . Nak jenguk dia . Apa-apa nanti umi call myra ea . Assalamualaikum .
Myra : Ok umi . Jage diri . Waalaikumussalam .

Lepas letak fon je , myra memang tak bole nak tahan sebak dah . Cry , cry n cry . Mungkin ade hikmah yang tersirat di sebalik dugaan nie . 

Aiseyman . Air mata tumpah lagi malam nie . Nanti myra update lagik . BABAI ~

Tapak kaki ; Ya ALLAH Ya Tuhanku , Kau kuatkan hati hambaMu ini untuk menghadapi dugaan yang Kau berikan ~
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

kena pukul

AzieMan berkata...

Assalamualaikum...brsbrlah myra..akk turut simpati dgn keadaan tassrif.Allah SWT tlh menyelamatkn nyawa dia syukur alhamdulillah.amoga dia selamat selalu...jgn brsedih k.brdoa pdNya.insyaAllah

Ainul Hayat berkata...

Ya Allah. Sabar banyak-banyak ye myra. Tapi...kena pukul sbb ape? Pe pun akak harap mr right stabil dan masih dlm keadaan selamat.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@JIJI YU

kena pukul separuh nyawa ..:(

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@AzieMan

wslm kak azie..terima kasih atas doa akak2 sume n kawan2 yang tak putus bagi semangat kat myra...Moga dia cepat sembuh macam dulu ...

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Ainul Hayat

kena pukul n samun kak ..:(