❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Anak mak makan biskut je hari nie...?

Salam...
Hye all....

Sedih betul semalam....Myra hanya makan empat keping biskut sahaja untuk mengalas perut...Bukan tak nak makan nasik, tapi seriusly, duit dalam purse langsung takde...*bukan nak mintak simpati oke.. So, terpaksalah menapak pergi ke mesin ATM dalam kolej....Nasib baik lah tak jauh mana....Dem ! ROSAK pulak....Pastu myra ringankan mulut untuk tanya kat mak guard yang jage kat situ...

M : Makcik, mesin rosak ke ?
MG : A,ah nak...anak gi lah outing....Makcik tak tahu bila boleh ok mesin nie....
M : Duit nak wat tambang bas pun tak de ni makcik....(time nie sebak je rase...kecewa giler..)

Dan myra pon melangkah dengan perasaan kecewa...Myra pon mengadu kat mak....*biaselah , anak mak...:P

M : Mak , mesin Atm rosak....duit tak boleh kuar....
Mak : Laa...macam-macam...abes tu, angah da makan belum nie ?
M: Dah...makan biskut chipsmore yang beli hari tu.....
Mak : Urm...makan biskut je..? Takpelah....kalau babah dah balik keje nanti, mak try ajak gi kolej...
M : Ok mak....(masa nie rase macam.....nak nanges..........T_____T....)

Selepas isyak, baru lah mak and babah myra datang.......suka-suka...sebab mak bawak nasik and lauk....=)
Rase macam seminggu tak makan....:P



Asam pedas ikan parang my mom memang terbaek ! ;)


ikan cencaru a.k.a ikan jaket....

Tapak kaki: Thanks to mak, and babah myra yang sanggup datang untuk hantar nasik and lauk untuk anak mereka yang kebulur nie...:)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Ainul Hayat berkata...

Alahai....akak faham macam mana rasenye,,,,

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kak ainul~ tenkiu kak..:) hanya yang merasai yang memahami..^^