❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Bila ku kenang kembali......

Salam...
Hye all.....

Seperti biasa, setiap kali online, 3 website wajib yang myra buka iaitu yahoo.com , facebook.com and blog comel nie...Yahoo : check emel dari si dia , facebook : berhubung dengan peminat myra...*wekk ! tipu ,tipu ! :P, and ofcos lah blog nie pulak untuk hupdate-hupdate and blogwalking....:) Oke, oke...berbalik pada cerita asalnya..Myra online fb tadi...Banyak jugak lah notificationnya....tapi kebanyakkannya tag2 gambar la kan....s0bs0b....T__T..  Pastu try tengok-tengok...Eh.....gambar nie.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tahun : 2007
Time nie, kitorang baru pas perbarisan Hari Kemerdekaan kat Dataran Merdeka...
sempat lagi bergambar dengan Ikhwan Hot.fm
* Sape tahu myra yang mane 1 ? angkat kening !...:P



Kami lah juara ! :)
Kem kami berjaya menjuarai kawad kaki terbaik....
Bangga weyh ! ^^
*psstt...haa...Myra yang mane 1...carik lah...:P

Cerita di sebalik PLKN...

* Myra terpilih untuk menyertai Program Latihan Khidmat Negara (PLKN)  kumpulan 3 siri 4 pada tahun 2007 kat Kem Millenium Beranang, Selangor...

* Bila dapat je tawaran ni, babah myra lah orang pertama yang membantah...Al-maklum lah, time tu tengah 'hot' pasal pelatih dirogol jurulatih lah, and macam-macam kes yang membimbangkan...*actually, myra p0n takot gak nak join dulu...T___T

* Myra tak berpeluang nak merasa pegang senjata M-16 tu sebab babah tak mau sain permission letter...T___T...so, tak dapat lah nak join acara tembak menembak tu ha...

* Yang paling myra tak boleh lupakan masa tu, ialah masa nak balik ke negeri masing-masing..Sedih giler kot..sebab lepas ni masing-masing kena bawak haluan sendiri...Masa nie kem banjir sebab hujan lebat giler...selebat air mata kami...T___T..

Tapak kaki : So, pada adik-adik yang terpilih tu, jangan takot-takot nak join tau...:)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Efa Shaari berkata...

yea..oh...akk time dulu kat kem warisan, masjid tanah..siri 2, kumpulan 2 tahun 2005...bnyk kenangan pahit manis..

Gula-gula hati berkata...

@ Efa Shaari
ouh..kat Melaka ea...memang banyak kenangan kan kak...:)