❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

DULU.........tapi SEKARANG.....-.-'

Salam...
Hye all...

Dulu...kami rapat....Ape-ape p0n kami share bersama...Sebilik, serumah kadang-kadang kalau dia takot nak tidur sorang-sorang, myra akan tidur sekatil dengannya...Walaupun kami bukan adik beradik kandung, tapi kami macam adik beradik...miss all that m0ment! Tapi itu semua dulu....Sekarang , kami tak macam dulu....Entah di mana silapnya, kami tidak bertegur sapa.. Tiba-tiba dia begitu membenci Myra...Mungkin tanpa sedar, Myra ade menyakiti atau melukainya tanpa sedar....Setiap manusia mana mungkin lari dari buat kesilapan, kan...If betul Myra ada buat s0mething yang mungkin membuatkan dia begitu membenci Myra, Myra mintak maaf....Seriusly, Myra tak mampu nak berdepan dengan dia dalam keadaan sekarang...Hopefully dia bahagia dengan kehidupan dia, and mungkin kehidupannya lebih baik tanpa Myra...
Dan apa yang Myra nak dia tahu ialah..........


Tapak kaki : Persahabatan itu indah, jadi jangan biarkan ia berubah menjadi buruk di atas kesilapan yang kita lakukan..

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

fariehan ibrahim berkata...

xpa, mgkn dia mslh len kot myra,
bgi dia masa, doa byk2 moga Allah buka hati dia,
think positif oke. =)

- jinggo - berkata...

pasal kawan ni myrakan
kadang2 kita terlupa seni nya : kita macam buat pelaburan - macam main saham - kita nak untung - semua nak untung - keuntungan emosi - kadang2 kita lupa - samada kita merugi kan dia atau kita dirugikan...

Gula-gula hati berkata...

@fariehan ibrahim
thanks..mungkin...always doa yang terbaik untuk dia dari jauh...

Gula-gula hati berkata...

@-jinggo-
thanks cikgu...tu la..mungkin myra terlupa seni tu...:)
anyway, thanks sudi jenguk blog myra ..:)