❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

GIVE AWAY Kaspersky Antivirus & Topup dari LensaDanFoto

Salam...
Hye all....

Memandangkan hari nie agak free, myra pon wat lah blogwalking, sambil promote blog baru myra nie...:P..jalan punya jalan, tiba-tiba tertarik dengan satu giveaway kat blog nie....lensadanfoto.blogspot.com..
Macam menarik je..then, myra p0n berminat nak join....Ini merupakan first contest giveaway yang myra join sejak berblogging kira-kira seminggu yang lalu...:)..Hadiah yang ditawarkan agak lumayan....iaitu:

Pertama : Activation Code Kaspersky Antivirus 2011 + Topup RM10
Kedua : Activation Code Kaspersky Antivirus 2011
Ketiga : Hadiah saguhati, 3 iklan blog secara PERCUMA di LensaDanFoto selama setahun (banner 125x125)...

Agak menarik bukan ? Ahaaa...sebelum terlupa, tarikh tutup pertandingan ialah pada 20 Januari 2011..tinggal dua hari lagi sebelum tarikh tutupnya tu...fuh...Nasib baik myra sempat...:D
If uols nak tahu dengan lebih lanjut, just klik SINI...

Dan dengan ini, suka citanya myra nak tag , ENOR untuk join sekaki giveaway nie...:)





TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nasuha Salleh berkata...

unik nye GA ne

hehe..
hrp2 ade rezeki la ye ;))

p/s : Geo Lens Superb Untuk Mata

Gula-gula hati berkata...

@Nasuha Salleh
thanks...:)
Insyaallah...harap ade rezeki...:D

♥ ieRa ♥ berkata...

TQ join myra..dah lengkap dah..tp,boleh x letak banner GA kat dalam pos tu jugak..hehe..
kalau rajin2 la tgk update kat lensadanfoto ye..tq again

Gula-gula hati berkata...

@♥ ieRa ♥
okies...myra da update...:)