❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ini bukan mimpi basah tau...

Salam...
Hye all...

Semalam, lebih kurang dalam pukul 1.30 a.m baru dapat tidur....Kira awal lah juga tu....Siap-siap gosok gigi , cuci muka pastu panjat katil....*katil myra double decker and myra kena tidur kat katil atas...T__T
Then, seperti biasa sebelum tidur, myra akan belek-belek fon and bukak folder gambar dye...:D...Sebab hope dapat mimpikan dye tiap-tiap malam...:D ...Kan orang kata, kita akan termimpi sesuatu yang kita fikirkan atau tengok sebelum tidur...

"Angah, cepat-cepat bersiap tu...Jap lagi pihak lelaki nak sampai dah..." mak bersuara daripada dapur...Myra membelek muka kat cermin...."Betul ke keputusan yang aku buat nie ? Kahwin dengan lelaki yang bukan pilihan aku..." tanpa disedari, aku menangis...Mak Andam terpaksa men't0uch up' sekali lagi....."Mak, angah tak nak kahwin dengan laki tu...Angah nak tunggu 'dia' balik...." Aku menyuarakan isi hati aku pada mak.......
Mak hanya membatukan diri...Dan tiba-tiba.................teeeeeeeeeeeeeeeeett.........

Alarm berbunyi.....8.30 a.m.....Fuhhh...mimpi rupanya.....Tapi kenapa mimpi kahwin dengan orang lain pulak ?Haish...T___T....
Nak kahwin dengan dia lah ! ;(



Tapak kaki : Basuh kaki and baca doa sebelum tidur ok ! :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

♥ ieRa ♥ berkata...

mimpi je tu...hehe..
semoga berbahgia

Sekamar Rindu berkata...

salam...

singgah petang sambil folo ur blog..***16

nice blog

Gula-gula hati berkata...

@♥ ieRa ♥
hehe...thanks dear...:)

Gula-gula hati berkata...

@Sekamar Rindu
wa'salam..
thanks...:)