❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Berdua-duan di alam siber dikira khalwat !

Salam .
Hye all .


Sebelum terlupa , myra nak ucapkan 'Selamat Menyambut Maulidur Rasul' kepada sume umat Islam di seluruh dunia hari nie . :) . 
Oke , myra nak story sket pasal satu fakta yang agak hot nie . 

Baru-baru nie myra ade terselak paper Kosmo kalau tak silap . Tak ingat pulak berapa hari bulan punya . Lepas tu , myra terbaca pasal nie . 'Berdua-duan di alam siber dikira khalwat ' Ustaz Zawawi Jusoh . Tak de pulak keterangan or penjelasan yang dibuat oleh ustaz tersebut . 



Means, berchatting , ber'ym' , ber'skype' , ber'webcam' or pape yang sewaktu dengannya dikira berkhalwat .
Betol ke ? Kalau betol , dalam tak sedar , kita selalu berkhalwat lah kan . :-/

Tapak kaki ; Cuti hari nie sangat membosankan . =.=

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

5 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Mr. TN_SkY berkata...

Hurm..bergantung pada keaadaannya jugak..jika hendak berbincang mengenai tugas atau pelajran..tiada nait lain..tidak kot..
tpi kalau chat tuh dah ade selingan "manja" dan ungkapan2 lain macam tuh..mungkin boleh kira..wallahualam..

=_=

A'IM berkata...

wuu.. terasa diri mempunyai kesalahan pula..haha

blog fakta:: http://kindofsoul.blogspot.com/

aliaa farhana berkata...

klu betul la di anggap khalwat, kire dh slalu sgt di buat...tiap2 hary...=(

Encik Psychopath berkata...

agak2 da ber'khalwat' brape kali ?

Gula-gula hati berkata...

Mr. TN_SkY :
betol2 . saye sokong . :) tengs !

A'IM : haha . cepat2 tobat . :p

aliaa farhana : tu la . tanpa sedar kan . huhu

Encik Psychopath : tak terkira . wuuuu . =.=