❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Sebelum dan selepas ~

Salam . 
Hye all .


Ececeh , tajuk macam ala-ala testimonial pulak kan . :P haha . 
Dari 100kg kepada 10kg  dari buruk kepada comel . :) 
comel tak header baru myra ? :) 


mintak izin curi amik gambar nie ek . 

Jutaan terima kasih kepada adik Alia Natasha yang sangat kacak comel nie dan baik hati nie sebab sudi buatkan header yang comel nie untuk myra . :)


Tapak kaki ; Err . nak mintak tolong kat kawan-kawan dalam fb tu . Stop anta request Cityville or yang sewaktunya . =.=" tengs . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

PendekarPetai berkata...

oppsss comel lak... hehe

Gula-gula hati berkata...

hehe .
tenkiu , tenkiu . :)