❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kenapa saya suka hari jumaat ?

Salam . 
Hye all . :)



Hari ni hari jumaat . Hari yang menjadi antara hari kebencian kegemaran myra . Why ? Sebab . .

  • Mase sekolah dulu , bile time hari jumaat je , mesti balik awal kan . :) Pukul 12 or 12.30 dah balik dah . Mase myra form 4 , kena berpindah ke Terengganu pulak . So , bile time hari jumaat kan cuti . Tak dapat dah merasa balik awal . T__T . Tapi myra tetap suka hari jumaat . :)
  • Okey . seperti yang umum tahu , hari jumaat juga merupakan penghulu segala hari . :) Nabi Adam A.S diturunkan ke bumi pada hari jumaat . :)
  • Hari jumaat takde kelas . tu yang best tu . hehe . 
  • Bile hari jumaat je , mak masak sodap-sodap . :D
Korang suka hari ape ? :)


Tapak kaki ; Malam tadi mimpi basah dating ngan dye . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

adrinaqamarina berkata...

rina pon suka jumaat sebab malam tu boleh tdo lambat sebab besok tak sekolah, tu time sekolah la,

kalau time u ni, pon sama jugak. sebab cuti jumaat sabtu, tapi time u ni, rina ag prefer hari khamis~ :D

Gula-gula hati berkata...

tau takpe...:)
hari jumaat is da best la kan ? :)

SaYraH WonDerLanD berkata...

sarah paling suka hari Jumaat. Sebab hari jumaat lunch hour lama(sebab tgh praktikal) . Klu time sekolah suka sebab balek awal and sbb lepas jumaat jumpa hari sabtu and ahad (cuti cuti)

Gula-gula hati berkata...

hehe . banyak kan kelebihan hari jumaat . :)

anyway, tengs singgah cni...:)