❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

CONTEST : SENYUM TANPA NAMPAK GIGI

Salam  .
Hye all . 

Nak mencuba nasib dalam contest lagi  , bole tak ? :P
Mane lah tau ad rezeki kan . ehee. .:D
Myra buat blogwalking tadi . Lepas tu , nah . ternampak satu blog nie buat contest . Weee ~ macam menarik je.  :)

Contest ini dibuat oleh Miss Muas kite .

Ni pic dye senyum nampak gigi . :)


Oke , ni pic myra pulak . 


1st


2nd

Oke tak pic myra yang sengih senyum tak nampak gigi  nie ?  :)

Myra nak tag 5 orang . 



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nurul Atika berkata...

heee..mkaceh2.. nk juin..

Nurul Atika berkata...

tak perlu kata apaapa, senyummm..

SaYraH WonDerLanD berkata...

wah wah . Awak pon masuk contest nie? Good luck yer!

Gula-gula hati berkata...

Nurul Atika ~ hehe . same2 .:) join tau ! :)

SaYrah ~ tengs ! :)

Amira Naddia berkata...

da join da nie. gud luck kite! hehe

MAKCEK bukan NENEK berkata...

wahh thankz tag yaw . ala semua senyum2 tak nmpak gigi bruk oh .
heheh takpe nanti try yaw .hehe
gud luck bebeh ^^

muas berkata...

juri ckp santek! meh sep sep mi mi,.hihi,.good luck ya!

Heidi Shafiq berkata...

gmbr nk comel.. hehehe.. mmg comel pun..