❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Akhirnya , dapat jugak lepaskan gian .

Salam . 
Hye all . 


Dua hari myra biarkan blog tanpa update . Saje nak bagi uols ghindu . :P * Ade ke orang nak ghindu kat ko , cik myra oiii ??
Oke , oke . Myra p0n ghindu kat uols tau . Tak dapat nak menggedik berwalk2 ke blog korang selama dua hari . wuuuu . =.='

Oke . Cukup  myra !  Teruskan citer anda . *Ce cite , ce cite . 

Myra balik rumah lagi minggu nie . 
Yes , balik rumah sebab rindu kat family , rindu kat tv , n rindu kat bilik myra yang pink-pink tu . *wink2 . ;)

Dulu , kalo cuti je , myra lebih selesa lepak kat rumah je . Best , sebab dapat menyakat adik myra yang paling bongsu tu . * saye seorang kakak yang kejam baik oke. :)

Tapi sekarang nie , myra rase macam , 
'alaa . bosan pulak duk umah . :( '
So , myra p0n terus text skandal bff myra , Nurul Aini



K.A.M.I :)

Main location kitorang ialah ke MYBOX kat Aeon Jusco tu . 
*kalo sesape yang duk area Melaka , tau lah :)  

Oke , then mase kami nak ke tempat yang nak dituju tu , kami ternampak mereka-mereka nie kat kfc .  

Sory sangat . Bukan kekwat tak nak tegor , tapi segan lah . T___T . 
Lagi p0n , MYBOX tu dah memanggil2 kami . :P . Tak sabar nak dengar suare kami yang merdu sumbang nie  kot . T___T

Kami balun sorang 6 lagu jek . Tak banyak p0n , sebab kami amek pakej 10 lagu yang free 2 lagu tu . :) 
Oke lah tu . At least dapat lepaskan stim gian . :P

Tapak kaki ;  Ade video mase karok tu tapi malu pulak nak upload . T___T .
Maklum lah , myra nie kan pemalu orangnya . :P 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

tomatokering :) berkata...

rindu2 ! hehe :)

syioknye..gian dtg da nih .. :P

Gula-gula hati berkata...

syiok dapat lepaskan gian . ;) hehe

SaYraH WonDerLanD berkata...

huh x dpt lepas gian lagi. Nak karok sgt tapi x sempat lagi. Masa tidak mengizinkan

Gula-gula hati berkata...

xpe2 , mybe next time,sayrah lepaskan gian tu cukup2 ok .:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahh..mesti suara sedap semua ni..kan??sbb tu malu nak upload..hahha.gurau je..
hye awak,kalau sudi,awk dtg la jenguk blog saya..kalau awk rasa blog saya best,awk follow la..tapi,kalau awk rasa blog saya tak best,jgn paksa diri nak follow taw..awk follow kalau awk rasa blog alief boleh buat awk tersenyum..thanx awk..selamat berkawan..lepas awk follow,tinggalkan jejak taw..thanx again..alief tunggu awk..huhu..ni link alief..->
ENTRY SATU..kalau nak popular dengan cepat,,sila baca..jgn malu-malu..ni dia tips-tips nak jadi popular dgn cepat..""

ENTRY DUA..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

Gula-gula hati berkata...

@ aLieF si Muncung ManiS

hehe . sedap sangat la yang xmo upload tu . haha .:p

hye2 . oke , nanti saye singgah blog kamoo n follow sekali . :) tengs sudi singgah ke blog tak seberapa nie . :D

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

hye adik mata bulat..jalan2 dan jumpa blog kamu..comel & kemas..
nak jemput dtg umah kak pinky..
ada award nak bg..plus my 1st GA masih lagi berjalan "cool wif sunglass"
kawaiii gift menanti nih..serang!

Gula-gula hati berkata...

@ ♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥

hye kak pinky . :)
tengs sudi singgah sini...^^

oke , nanti saye terjah blog kakak ! :D