❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Setiap pertemuan , pasti ade perpisahan .

Salam . 
Hye all .


Gambar : I miss you more than words can say . :)

Pagi tadi , selepas myra balik daripada kelas , myra dikejutkan dengan satu mesej yang menggembirakan menyedihkan .

" Mak nasrol meninggal maghrib semalam . "


Inna lillah wa inna lillahi rojiun . Seriusly , ia sesuatu yang agak memeranjatkan . Kami baru bertemu dua minggu yang lepas . Mase tu , myra datang melawat makcik tu kat hospital . Menurut kawan myra , Nasrol , ibunya menghidapi paru-paru dijangkiti kuman selain bengkak hati . 


Mase myra melawat kat hospital hari tu , keadaan makcik tu sangat-sangat lemah . Dia dimasukkan ke High Dependency Ward , Hospital Besar Melaka . 


Myra respek giler kat kawan myra tu sebab sanggup ambil cuti tanpa gaji untuk menjaga ibunya di hospital . Bertuah makcik , sebab dapat anak sebaik Nasrol yang sanggup menjaga makcik di hospital . :)
Benar lah orang kate , setiap pertemuan pasti ade perpisahan . Tak sempat nak borak-borak dengan arwah . ;(

Tapak kaki ; Al-Fatihah untuk arwah . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)


12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Mia berkata...

salam takziah dari saya sekeluarga! :(
hurm cedihnye... :(
al-fatihah

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

innalillah.
yup, stiap yg hidup akan mati.

Gula-gula hati berkata...

@ Mia

tengs dear . tu la . sedih kan ..:(

Gula-gula hati berkata...

@ FariehanIbrahim [LBC]

betol tu . hari kite , ntah bile pulak kan .

| cik azeya | berkata...

takziah awk..hari kite bile tah ek. :(

Gula-gula hati berkata...

@ | cik azeya |

tengs ea . tu la , hari kite ntah bile . ;(

SaYraH WonDerLanD berkata...

salam takziah

Gula-gula hati berkata...

@ SaYraH WonDerLanD

tengs dear .

norakhtar berkata...

takziah untuk kawan adik tu..

Gula-gula hati berkata...

@norakhtar

tengs sis...:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

semoga mak nasrul dicucuri rahmat...alfatihah...

awak,,sudi2 la bertandang ke blog alief..tinggalkan jejak taw..trima kasih..

ENTRY BARU ALIEF..korang sanggup tak buat benda ni??kalau sanggup,,sila la baca..kalau tak sanggup,,hurmm..kena baca gak..peace..""

rizwan's sweetheart berkata...

semoga arwah dilimpahi rahmat... alfatihah