❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Si Kecil yang semakin membesar

Salam .
Hye all .



Jika ade sesape yang terjumpa budak lelaki kecil nie , sila hubungi ibu bapanya di talian 011-1213145 .

Sape budak lelaki ini  dan ape motif myra buat entry nie khas untuk dia ? *sambil garu-garu montot kepala .

Oke , oke . Budak kecik nie sebenarnya anak ikan adik myra yang paling bongsu . Birthday dia hari nie . So , myra buat entry special untuk dia nie , sebab nak suruh korang bagi hadiah kat dia ! *nada paksa nie . muehehehe . 

Ini lah budak yang selalu tak boleh berdekat dengan myra . *Eh . faham kan . Maksudnya , bila duk dekat mesti gadoh-gadoh manje . :P

Even hari nie , genap umur dia 10 tahun , tapi kami sekeluarga tetap memanggilnya dengan panggilan 'baby '. hehehe . 
Eh , nape gelak . Betol lah . Sumpah tak tipu . * dengan muke seriusnya . Sedar tak sedar ,  'baby' kami nie semakin membesar . 

"Baby , angah nak wish Happy Birthday yang ke 10 tahun buat adik kesayangan angah nie . :) Lepas ni , jangan duk menyakat2 angah lagi tau . Penat nak kejar-kejar . :P "

Tapak kaki ; Name betul dia , IDHAM HAKIMI . Sedap tak ? Sedap kan . :)


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

SaYraH WonDerLanD berkata...

baby? heeeee comel tol.Mesti nama ni melekat sampai ke besar nanti..

happy birthday. Tiada hadiah nk bg =P hny doa yg mampu diberi. Smg murah rezeki hendakNya

Gula-gula hati berkata...

@ SaYraH WonDerLanD

hehehe . memang da lekat da name tu sampai sekarang . comel kan . :)

tengs for the wish n the special gift(doa) tu .:)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahai gula-gula ku yang manis..sila ucapkan selamat ahri jadi kat 'baby' tu...bagitaw dia,,kalau umur dah 12 tahun,,bgtaw alief..alief boleh sunatkan dia...sbb alief amek medic..huhu..ingat!! haha..gurau je.

Gula-gula hati berkata...

@ aLieF si Muncung ManiS

hehehe . oraits encek alief si muncung manis .:D
kirenye dapat sunat free la nie ea ? :p

aLieF si Muncung ManiS berkata...

semetinya free..tapi kena ada ayam golek sebagai pengeras..haha..

Gula-gula hati berkata...

haha .
bagi sate ayam dua cocok boleh ? :p

('',)kapie_art'sLover('',) berkata...

hai3.. singgah n follow blog kiut ni.. :) follow me back oke.. :)

Gula-gula hati berkata...

@ ('',)kapie_art'sLover('',)

tengs dear . :)
salam perkenalan . ^^

nelly berkata...

Hehe .comel je ..
=)

Gula-gula hati berkata...

@ Nelly

comel macam angah dia kan ? hehehe