❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kalau kita sayangkan sesuatu , kadang-kadang kita terpaksa melepaskan ia pergi ..

Salam . 
Hye all .


Semalam , myra ade gosip chit-chat dengan sorang kawan myra nie . Lame jugak lah kami berborak-borak sampai sedar-sedar dah masuk 3 pagi . Demm ! Nasib baik esoknya kelas kul 10 pagi . Kalo tak , tak pasal-pasal kena 'main roller coaster' dalam kelas . muehehehe . :P 

Oke , sambung citer . Kawan myra nie , selalu share masalah dia kat myra .* Eh , takde lah selalu . Kadang-kadang lah . 

Susah  nak jumpa lelaki yang mahu berkongsi masalah dengan orang lain . Ye la , biasenya kan lelaki ni suke memendam . Tapi orang lelaki nie , bile dia dah bercerita , bersungguh-sungguh . Sume keluar .  * Err . betul ke korang ? soalan ni ditujukan pada kaum-kaum Adam di luar sana ea . 


Dia pon mula cerita pasal masalah dia dengan teeet dia . And myra pon biar je dia taip panjang-panjang dulu sambil baca dan fahamkan ape yang dia tulis . Memang sangat-sangat panjang ok . 

Rupa-rupanya , masalah dia ialah dia masih sayangkan ex gf dia even gurl tu dah buat macam-macam kat dia . Memang kesian kat dia . Sebab dia bersedih kerana gurl tu . Myra tak boleh nak komen lebih-lebih . Yela , kita bukan kat tempat dia . 

Myra hanya mampu mendengar dan just dapat bagi suggestion je . Selebihnya terpulang kepada dia sendiri untuk buat keputusan . Betol tak ?

Awak , saya harap awak dapat fikir-fikirkanlah kata-kata saya semalam tu ea . Semuanya terletak kat tangan awak sendiri . :)



Tapak kaki ; Kalau kita sayangkan sesuatu , kadang-kadang kita terpaksa melepaskan ia pergi . 


TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

Yup .dan kalau kita sayang sesuatu , tidak mesti akan memilikinya .

Gula-gula hati berkata...

@ nelly

that's right dear . :)

kena terima hakikat itu ....

Nurul Atika berkata...

sangatsangat sokong, sangatsangat setuju. bole jadi tempat meluahkan perasaan la kat mira ni kan.
hee~

miss lily berkata...

huhu..cintan cintun ni mnakutkan la kadang2..

follow blog i yeah :D
http://oooemmgee.blogspot.com/

Gula-gula hati berkata...

@ Nurul Atika

hehe..kalau ade pape masalah , boleh je luah kat myra . free of charge punye..:D

Gula-gula hati berkata...

@ miss lily

cinta-cintun boleh jadi menakutkan kalau kite gagal kontrolnya. :)

orait dear..^^

ASaDa RyutaRo berkata...

cinta tak semestinya memiliki. selalu dengar ayat ni. apa pun, setiap yang berlaku, pasti ada hikmah tersembunyi. kita je kadang belum sedar.. ;)

Gula-gula hati berkata...

@ ASaDa RyutaRo

betul tu . :)

kadang2 , kite terlepas pandang tentang itu .

aLieF si Muncung ManiS berkata...

kesian kat dia..dah la dia lelaki..harap dia tabah..dan harap dia dapat menerima apa yg berlaku kat diri dia..dan alief harap si gadis ti insaf dan menyedari bahawa si lelaki ni still sygkan dia..mcm2..nasib baek alief masih single..hehehe(promte sikit)..

Gula-gula hati berkata...

@ aLieF si Muncung ManiS

Hope cam tu la alief . :)

hehe . sempat promote nampak . :P