❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ingat buku je ade muka ? Blog p0n ade muka tau ! :)

Salam . 
Hye all .:)


Kaler fevret tuh . ^^

Dunia blogger digemparkan dengan Faceblog a.k.a mukablog . Myra p0n tertanya-tanya . Ape menatang benda alah nie ? Macam facebook tapi kaler pink . Aihh . tak boleh jadi nie . Da lah bannernya guna my fevret kaler . :P

Tujuan Faceblog ini diwujudkan ialah atas dasar untuk mengumpul dan membina satu komuniti blogger khususnya di seluruh Malaysia dan dunia amnya . So , marilah kita bersatu dan bekerjasama dalam menjayakan komuniti ini . :) 

So, kepada yang aktif berblogging tu , jom pakat ramai-ramai terjah join komuniti Faceblog nie, oke . ^^

Tapak kaki ; That's all . Bye . :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

najmi^^ berkata...

mcm menarik^^

SyAmSuL AnUaR berkata...

Blog dh de muka. Makin hebat komuniti blogger..(^^,)

Gula-gula hati berkata...

@ najmi^^

memang menarik . dah join ? :)

Gula-gula hati berkata...

@ SyAmSuL AnUaR

hehe . hidup komuniti blogger ! :D

A'IM berkata...

tertiba top plak Fblog ni..padahal dah lama kot ada

Gula-gula hati berkata...

@ A'IM

err . da lame ade ekk ? maybe baru sekarang kot nak top . ^^