❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

CONTEST : Jikalau Aku Doraemon

Salam .
Hye all . :)




Jikalau aku jadi doraemon , engkau jadi nobita nya . Jikalau aku jadi bulan , engkau jadi bintangnya . Jika aku jadi mangkuk , kau jadi tandasnya . Teeeeeeett . Ape yang myra penyapu merapu nie ? :P

Hehe . Sebenarnya ini ialah contest yang telah dianjurkan oleh adik kakak kita yang comel2 tu , IkaChenta . Sempena genap 100 orang follower dia , so dengan dukacita sukacitanya dia buat contest nie . So , dia telah men'tag'kan si gulagula hati nie :)

Okey . Jom check it out ! :)

JIKALAU AKU DORAEMON :

  • Myra nak cipta satu alat khas untuk mencium membunuh semua lipas-lipas yang ade kat dunia nie . sebab sayang benci gile kat makhluk nie . eeeeyurrkk . geli !
  • Myra nak terbang ke luar negara guna helikopter yang letak kat atas kepala tu . * eh , sape tau name benda tu ? lupe arr . T___T
  • Myra nak buat satu rumah yang diperbuat daripada gulagula dan cokelat . Yummy ! :D
  • Myra nak  menghipnosis orang supaya dengar and buat ape yang myra suruh . Haha . * Kejam tak  ? :P
  • Myra nak suruh Giant jadi bodyguard myra . Awas kalau ade sape-sape yang berani kacau ! :P
  • Myra nak jadi blogger paling femes mengalahkan BEN ASHAARI . errr . boleh tak ? muehehe .

Okey , myra nak tag :
Elle

Tapak kaki ; Panas tol kan hari nie ? Peluh macam air terjun dah . T____T

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nurul Atika berkata...

kipas terbang kot name die..hee~

gud luck, dear..

Gula-gula hati berkata...

@ Nurul Atika

eheee . :)

tengs sis .:)

tomatokering :) berkata...

kalau myra doremon , nak mintak gula2 banyak2 boleh? :P

Gula-gula hati berkata...

@ tomatokering :)

boleh2...^^ . hehehe

SaYraH WonDerLanD berkata...

heeee..best nya andai jadi doreamon. good luck dear utk contest ni. Nama kipas terbang tu telekopta (eja betul ke idak) heeeeeeeeeeeee..

la baik guna pintu Pink doraemon tu kalu nk p luar negara

nelly berkata...

Gud luck Nelly ucapkan ..

c-serak berkata...

haha..
kelakar tul entry ni..hehe

Gula-gula hati berkata...

@ sayrah

haa . telekopta ekk name dia . hehe .;)
gune pintu tak best lah :P . tak mencabar . hehehe

Gula-gula hati berkata...

@ nelly

tengs nelly :)

Gula-gula hati berkata...

@ c-serak

hehe . :D

bunga berkata...

good luck.

Gula-gula hati berkata...

@ bunga

tengs dear . =)