❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Maaf , saya tak layan lelaki macam nie !

Salam .
Hye all . :)

Myra baru balik dari presentation tadi . Okey , myra harap sangat pembentangan tu berjalan dengan lancar . Tapi . . Demm ! Macam-macam masalah tadi . T____T . Masalah teknikal . Wuuuuu . T___T
LCD  tak sudi nak bergabung tenaga connect dengan lappy myra yang comel-comel tu . Okey . Dengan kesuntukan masanya , ade masalah pulak . Gggrr . Tension-tension . Nasib bek tak kena booo . =.='

Okey . Myra nak story pasal malam tadi . Myra selalu download lagu kat bearshare . Err . Korang pena dengar tak ? Dulu name dia , Imesh . Kat bearshare nie , kita boleh download lagu sambil korek hidung chatting . Sape-sape je boleh chatting dengan kita termasuk lah yang gigolo gila seks . Demm ! Paling tak suka lelaki jenis macam nie . Okey , myra tengah  khusyuk-khusyuk download lagu , sekali ade orang ajak chatting . Myra pon bukak lah conversation tu .  . 
What the fish !  Gambar profile dia gambar teeeet . Err . Malu nak sebut kat sini .T___T . Myra terus klik [x] je conversation tu . 
Eh . eh . Ingat dah senyap . Dia anta chat lagi . 'Hye dear . U bz ke ? ' Rase nak je reply ,  ' Asal weyh , dah sangap sangat ?? ' Tapi better tak payah layan orang macam tu kan . Kang makin menjadi-jadi pulak .

Apa nak buat ngan mereka-mereka yang macam nie ekk ? =.="




Search pasal bad guy kat pakcik gigolo google , kuar gambar nie . kuikui . :D
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

14 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Encik Psychopath berkata...

kalau saya layan je ngn gila seks tu.

SaYraH WonDerLanD berkata...

Erm sarah pon tak suka layan lelaki mcam ni. Biar dimarah dimaki macam mana pon perangai makin menjadi-jadi. Tak tawu la macam mana nak buat selain ignore. Tu je lah caranya

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE berkata...

tak suka3!!!1

Gula-gula hati berkata...

@ Encik Psychopath

Layan jew ? eee . takde keje kan .:P

Gula-gula hati berkata...

@ SaYraH

tu la...ignorekan je...=)

Gula-gula hati berkata...

@ MYRA ZOEY

saye pon ! huhu

tomatokering :) berkata...

haiyokkk !! sebab tu tak suka chatting ! meluat ! bagi tazkirah abes abesan je.. bukan dia kenal kita pon..hehe

- mrs koroe - berkata...

kasi tendang itu lelaki .

ehh ,
saya gulagula jugakkkk .

:DDD

Gula-gula hati berkata...

@ tomatokering

ingat nak bagi tazkirah , tapi memang tak sanggup nak tengok gambar default dia tu . T____T

Gula-gula hati berkata...

@ mrs koroe

nak flying kick je . hehe

gulagula jugak ? weee~ same...:D

aLieF si Muncung ManiS berkata...

actually yg chat dgn awak tu adalah alief..alief saje menymar jadi lelaki gersang..nak uji awak..trnyata awka ni gadis yg baek..bagus2..hahaha..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ aLieF

hehe . alief rupenya ea . :P

pandai menyamar . muehehe . :P

RastaMat berkata...

wtf??
cari ayat maki paling kejam di abad ni dan teruskan maki secare bersungguh-sungguh..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Rastamat

hehe . gud idea . :)