❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

AKU , DIA DAN VINTAGE

Salam . 
Hye all . :)

Okey . contest lagi . Ni ntah contest yang ke berapa dah yang myra join . ;)

Oke , myra telah ditag oleh ELLE  . Korang boleh tengok kat sini .



Okey , ini gambar yang dipertaruhkan  :



~Before~


~after edit~


~before~


~after edit~

Okey , masa dah suntuk  . Bye . :)


Tapak kaki ; Tak reti edit gambar sebeno nye . T___T 
Orang dah tag , kite pon terpaksa lah buat . =.="

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

Gud luck
=)

emieysandra berkata...

gudluckkk!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ nelly

tengs dear ..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ emieysandra

tenkiu2...:)

IFA Athirah berkata...

lots of lucks to u!!! :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

kamarukom berkata...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ IFA Athirah

tengs dear ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ kamarukom

u're welcome...:)
hope saye sempat...;)