❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jangan rase diri tu hebat bila berbahagia di atas penderitaan orang lain .

Salam . 
Hye all . 


Tak sume orang suka kita kan . Ape je yang kita buat , ade je yang tak kena , ade je yang tak betul . Susah kan nak puaskan hati sume orang . 

Kenapa kau tak boleh tengok dia bahagia dengan aku  ? Ape yang kau dapat bila kau buat macam nie ? * Maaf , kalau myra menggunakan perkataan kau aku kat sini .

Itu lah hakikatnya . Bila hati penuh dengan hasad dengki , tak senang duduk melihat kebahagiaan orang lain .

Tengs Eyqa untuk tadi tu ...:) 


Tapak kaki ; Ingat , jangan rase diri tu hebat bila berbahagia di atas penderitaan orang lain .

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

aLieF si Muncung ManiS berkata...

are u okay??sabar ye...biasa lah..ada orang tak suka kalau tgok kita bahagia..sabar je okay..

Waheda Mahazer berkata...

sabar yer dik..anyway akk org baru dlm bloq nih..akk dah jadi follower..so free singgah lah yer kat blog akk.=))

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ aLief

Ok , tengs fren...;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Waheda Mahazer
da banyak sabar da nie kak . anyway , tengs ea kak , sudi singgah kat sini . :)

Waheda Mahazer berkata...

tq myra...

>>sama2 myra..bynkkan berdoa..mungkin ada hikmah disebaliknya..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Insyaallah kak . tu la . Allah nak uji myra . :)

tengs again kak . :)

YanaMIB berkata...

salam kenal dear,

what comes around, goes around =)

take care ye~

Amira Naddia berkata...

ramai kn org camni..tp yg pnting kite jgn layan..sbb die memg nk tgok kite derite. so..wat dunno je yg terbaik. bia die syok sndri

A'IM berkata...

huhu..per kata disbale word verification ni

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ YanaMIB

salam kenal ;)

tengs dear . take care too ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Amira Naddia

urm . tu laa . nanti bila dilayan makin menjadi . btw , tengs k . :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ A'IM

tak tau . nak wat camne ? huhu . T__T
. ajar cket .