❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Stick together for 1 year .

Salam . 
Hye all . 

NOTE : Entry nie agak kejiwangan dan mungkin akan buat uols loya-loya anak tekak . Kalo rase nak baca , teruskan . Kalo tak nak baca , tekan (X) ea. :)


Eh . Tak sangka myra dan encek buah hati dan setahun hari nie . Alhamdulillah , dah setahun rupanya kami 'melekat' . :P .

B , even hubungan kite ni terlalu banyak cabaran dan dugaannya , tapi kite dapat harunginya same-same . :)

And i'll always remember this . .




Even kite jauh berjuta-juta batu , tetapi hati kita tetap SATU . :)

Tengs for all ur greatest love and cares to me . :) 

B , HAPPY 1ST ANNIVERSARY . :)

Tapak kaki ; Just need ur trust and loyalty . No special gift or candle light dinner . 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

A'IM berkata...

tahniah2..jangan lupa jemput

BLOG FAKTA: http://kindofsoul.blogspot.com/

Gula-gula hati berkata...

A'IM

tengs ! :)

Mohd Effendi berkata...

indahnye la becinta kn.
tp........................heheh.:p

Gula-gula hati berkata...

Tapi ape ? hehe . ;p