❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kenapa kau tak habis-habis nak kacau hidup orang nie?!

Salam...
Hye all...........

Takot tak dengan tajuk entry kat atas tu? Tak payah laa takot sebab kata-kata tu bukan Myra tujukan pada uols ok...:) ...


Seriusly, myra jadik stress kejap tadi...First entry myra pernah citer kot pasal someone nie...
Ingatkan lepas Myra dah block pompuan ni dari fb and terpaksa tutup akaun blog lama Myra gara-gara pompuan nie jugak, semua benda ni akan settle..But, terus makin menjadi-jadi....
And now, pompuan tuh berani menceroboh emel Encek Buah Hati dan anta emel kat Myra...
Waaa...pandai ko menyamar kan...macam lah Myra tak kenal cara Encek Buah Hati anta emel cam mane...
Encek Buah Hati tak pernah anta guna emel Yahoo dye sebab kat atas kapal ade emel khas...
Tu yang Myra pelik tu...Bole pulak Encek Buah Hati tibe2 bole anta guna emel Yahoo pulak...T___T...
And kat fb lak, sekarang nie ramai gurl yang tak dikenali tibe-tibe add...Haishh...tibe-tibe pulak kan...
Ko lessi ke ape ?! Huh~~

Tapak kaki ; Macam-macam cara orang boleh wat untuk kacau hidup kite kan ? hurrm~~
SABAR MYRA, SABAR....

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Illiana Hidayah berkata...

cane pulak leh hack akaun?
password tak cukup kental ke..?
apa pun sabar ye.. :)

Gula-gula hati berkata...

@ Illiana Hidayah

Password weak kot..huhu..
Thanks komen ea...:)

Along Usop berkata...

ebat tol dak tu bleh hack... isk..
tapi sayang.. kehebatannye disalahgunekan..
isk..

Gula-gula hati berkata...

@ Along Usop
tau takpe...
Kehebatannya digunakan untuk menyusahkan hidup orang...T___T

nelly berkata...

wah .ni stress betul ..

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
tau takpe...memang rase stress giler..huhuh~

Ahmad Syarif berkata...

Saya faham perasaan anda..
harap sabar kay.. :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ Syarif

tengah marah giler kot time nie...
Strees~~ huhu
btw , tengs k..:)