❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Handfone tu penting ke ?

Salam...
Hye all....


Tengah-tengah malam camni barulah  datang ilham dan cetusan idea untuk meng'hupdate' kan...:)...
Ok, myra nak tanye ni uols ea...Sape-sape yang ade handfone, angkat tangan !...
Mesti ramai yang angkat tangan kan...tak cukup tangan, kaki p0n diangkatnya...eheee...^^...
Bagi uols , kalau takde handfone, agak-agak uols boleh hidup tak ? :P..


Ni muka orang yang fed up bila call nya tak berjawab...:P

Confirm uols nyawa-nyawa ikan kan...Tak pon macam cacing kepanasan....^^..Kalau myra, ouuucchh...tak boleh k0t...tapi dalam masa 6 bulan nie, takde handfone p0n tak kesah....yang paling penting, boleh online! :) 
Sebab munasarawaknya ialah....
  • Myra berhubung dengan Encek Buah Hati melalui emel jek....Tak macam uols, boleh berhubung everyday melalui handfone...T___T
  • Myra nie jenis yang malas nak topup kredit...*pada hal , nak save bajet larr...cover sikit...:P
  • Nak call sape ? Nak call family p0n, every weekend myra balik....^^
Bagi uols, mesti tersangat-sangat penting kan ?:)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

penting sangat .
hehehe

Gula-gula hati berkata...

@nelly
hehe...:)

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

penting untuk emergency case!

Gula-gula hati berkata...

@FIFIEY LYCHEE MARATION
betol gak tu kan...:)
lain orang, lain kepentingannya...:)