❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Salam....
Hye all...

Satu hari suntuk nie, myra ber'jalan2' ke blog rakan-rakan blogger yang lain...Fuh...kalau lah b'blogwalking' nie boleh mengeluarkan peluh dan dapat menghapuskan 'spare tyre' yang ade nie, alangkah bestnya...hehe...^^

Jalan punya jalan, tiba-tiba myra tertarik dengan satu blog nie....blog bro SyafiqRosli...Sekarang beliau nak buat bloglist...ahaa...ade sape-sape nak join? jom3...kite memanjangkan bloglist beliau...^^....

Klik sini untuk maklumat lanjut.....>>>>SINI<<<<<<

Tajuk: Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Jantina: Perempuan..^^

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

adrinaqamarina berkata...

rina ada jugak follow beliau! :D

Syafiq Rosli berkata...

thank eh..hehe

Gula-gula hati berkata...

@ adrinaqamarina
same lah kite ! :D

Gula-gula hati berkata...

@Syafiq Rosli
same2..:)