❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jejai, Fasha CLASH.....

Salam...
Hye all....




Pagi tadi myra terbaca mengenai pasangan couple yang selalu mencetuskan kontroversi iaitu Fasha Sandha dan buah hatinya, Rizal Ashram atau nama manje nya, Jejai...Terpampang kat muka depan cerita pasal pasangan ni, Fasha, Jejai putus..Jejai mengesahkan antara dia dan Fasha sudah berakhir...Ada desas-desus yang mengatakan punca perpisahan ini adalah kerana bekas isteri Jejai, Nora Danish....Tapi Jejai menafikannya....Mungkin takde jodoh kot....

So, Jejai tengah solo tu...Ehem-ehem...Ade sesape nak cuba nasib ? :P
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

artis ni ..
macam-macam ...

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
tu la...
bukan mudah nak jadi artis...