❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Suka tak semestinya cinta kan ?

Salam...
Hye all...

Selamat hari Isnin ! :)...Hari Isnin nie, hari yang paling myra suke sebab kelas ade 1 je...tapi nak bangun pagi-pagi yang agak tak suke tu..* kuat tidor la kaw nie ! :P...Dah mula nak mengarut nie...grrr~...
Hari nie, myra nak share pasal dua perasaan....SUKA dan CINTA.....Uols mesti  pernah rasa perasaan suka pada seseorang kan ? Ok...beza antara suka dan cinta..Suka ialah, satu perasaan yang mana, apabila uols melihat sesuatu yang membuatkan uols tertarik dengan sesuatu tu....Contohnya, " Saya suka awak lah..sebab awak nampak cantik hari nie..." Cinta pulak ialah, sesuatu komitmen...Komitmen untuk serius di dalam perhubungan.....Contohnya...' Sudi tak awak jadi teman hidup saya ?' Ahaaaa....Nampak kan bezanya kat situ...? So, lepas nie kalau ade orang kate, ' Saya suka kat awak lah !' so, harus lah uols jawab macam nie...'Suka kat tang mana tu ?':P ...hehehe....



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

yup2, suka xsmstinya cinta. =)

najmi^^ berkata...

setuju dngan anda...haha

Gula-gula hati berkata...

Thanks atas komen yang diberi..:D

Cikgu Fikri berkata...

btol tu..
suka tak semestinya cinta..
tp kalau cinta, adakah perlu suka sepenuhnyer?
uhuhuhuhh :)

Gula-gula hati berkata...

@ Cikgu Fikri
hehe...kalau cinta, mesti kena suka dulu kan ? :)

♥ ieRa ♥ berkata...

stuju..suka xsemestinya cinta & sayang..

TAMBAH TRAFIK DENGAN SUBMIT BLOG KE 2500 SITE SECARA PERCUMA!!!

Gula-gula hati berkata...

@♥ ieRa ♥
Yup...cinta, dan suka adalah dua perasaan yang berbeza..:)

Hafriz el-Muhammady berkata...

mula dgn knal.. pastu suka.. last2 ble dh msing2 fhm, bru timbul rse cinta.. kot la...hehe.
Wallahua'lam.

Gula-gula hati berkata...

@ Hafriz el-Muhammady
Mungkin jugak kot...hehe..^^