❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Mujur dia tak apa-apa.....

Salam...
Hye all....

Pagi tadi, Myra terima satu emel daripada dia...


"da dgr dlm brite psal kpl misc kne tangkap lanun?kpl tu btul2 ad dkat area ktorg aritu...huhu....
nsib bek PASKAL ad....klau x....abis la kne twan lg skali....huhu...."


Alhamdulillah....mujur bukan kapal dia yang kena tawan.....haisshh.....mana-mana kerja p0n, semuanya berisiko kan.....Tahniah kepada ATM yang cekap bertindak.....:) klik sini untuk tahu pasal berita tu.....

Tapak kaki : Apa kerja yang tak berisiko ek ? -_-'
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

the garang berkata...

kapal dia tu sape tuh??haha

Gula-gula hati berkata...

@ the garang
dia, buah hati saya...;p