❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

24 tahun yang lalu, 30 Januari ialah hari bersejarah mereka...:)

Salam....
Hye all........


Entry ini khas untuk mereka...:)..Mereka ialah, mak and abah myra....Sebenarnya, myra betol2 terlupa yang hari nie ialah hari ulangtahun mereka...tiba-tiba masa makan tengahari beramai-ramai tadi abah main suap-suap ngan mak....
*tibe-tibe pulak...sebab memang jarang sangat abah jadik 'romantik' macam tu....:P...
Rupa-rupanya baru teringat yang hari nie ulangtahun diorang yang ke 24 tahun....



Luv them !...:)

  • Mak, terima kasih sebab bagi 'abah' yang terbaik untuk angah...Walaupun muka abah garang, tapi hati dia baik...:)
  • Abah, terima kasih sebab bagi 'mak' yang sangat-sangat penyayang dan suka ketawa untuk angah...Kalau tak, sunyilah rumah kita kan...? :)


Tapak kaki : Always love them...:)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

2 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

so sweett ..
=)

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
thanks dear...:)