❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Saye menang AWARD ! :)

Salam....
Hye all.........


Myra menang award?? *sambil gosok-gosok mate n tampar-tampar pipi .Macam tak caye je beb .:P
Pastu , myra p0n gi la jenguk kat blog mamat nie . Ahaa . Betol lah . Myra dapat award tu . Myra tersenarai dalam list yang ke-60 . Feeewiit~ ;) Thanks mamat
And ini merupakan first award yang myra dapat after 2weeks berblogging . Uols boleh la check ea, mane lah tau uols p0n ade tersenarai sekali . Check kat sini  tau .

Kate-kate semangat untuk Encek Mamat kite :
  • Keep blogging .
  • Keep writing .
  • And lastly, keep smiling . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

tahniah ..
=)

Matika berkata...

thanz awak..
sayang awak..
baru 2 mnggu??
Bagos2...teruskan usaha..

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
thanks ! :)

Gula-gula hati berkata...

@ Matika
yup...baru nak bertatih nie..huhu
ur wcome...:)

akuanakpahang berkata...

Salam pkenalan tahniah juga dpt award :)

Gula-gula hati berkata...

@ akuanakpahang
salam perkenalan jugak...:) thanks...

Cik Diana berkata...

cOngrat.. ;)

Gula-gula hati berkata...

@ Cik Diana
thanks .XD

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. berkata...

congratz~ =)