❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Thanks pada yang sudi....:)

Salam...
Hye all.....



Genap 3minggu myra berblogging nie, follower p0n da makin bertambah . Thanks guys ! :) Even bl0g ni masih baru lagi , tapi supp0rt dari uols sangat memberansangkan . :) Dalam mase 3 minggu, myra berjaya mendapatkan 100 orang followers . Bagi myra, ini sesuatu yang membanggakan . :) Blog myra ni just blog picisan je, tak femes macam blog Abang Ben Ashaari  , Hanis Zalikha  and mereka-mereka yang dah dikire otai blogger. .:) Mungkin follower uols lagi ramai kan ? :)


Anyway , thanks a lot pada mereka-mereka yang sudi memollow blog myra yang tak seberapa nie dan tak lupa jugak kepada silent reader yang sudi bace entry-entry dalam blog picisan ni.  *aihhh. ade ke owang sudi nak membaca ape yang ko tulis nie ? :P

Tapak kaki ; Happy February ! :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

hehehe ..
sama-sama
=-p

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

wahhh! gud2. thniah.
keep it up er. hepi blogging. xD

KELI OH KELI berkata...

wah..bagusnya dah lebih seratus follower ni.
teruskan berblogging dik..blog kamu sangat kemas.

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
:) thanks again. .:)

Gula-gula hati berkata...

@ FariehanIbrahim [LBC]

thanks comel ! :)
hepi blogging jugak ^^

Gula-gula hati berkata...

@ KELI OH KELI

thanks ea...:) selalu2 lah singgah ke sini..:)