❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jom balik kampung ! :)

Salam...
Hye all...

Home sweet home :)

*Balik kampung oh oh oh balik kampung ! Oh oh oh balik kampung ! Hati girang . .lalalalalala ~~ 

Tetibe rase cam nak menyanyi lagu balik kampung je . Hehe . Maklum lah , nak cuti kan . :) 
Cuti kali ni, agak lame jugak . 10 days tu beb . :) 

Kepada mereka-mereka yang bercuti tu , selamat bercuti laa yek . :) 

Kite jangan terlalu enjoy sangat . 
Kite kena sentiasa beringat , dalam kite happy-happy bercuti nie, ade kawan-kawan kite yang berduka . 



Tapak kaki ; bile cuti nie, uols tolong jenguk2 kan 'rumah' myra nie ea . .^^

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

semoga sampai ke destinasi
=)

Gula-gula hati berkata...

@ nelly
thanks :)

nelly berkata...

sama-sama

=)

! Encik Nakal ! berkata...

semoga selamat :))

Adinda Amy Sensei berkata...

salam gula-gula hati..

cute nama kamu...hehe..singgah sini.. :)

arep_lockermonth berkata...

salam kenal! arep dah follow blog kamu! senang2 singgahlah blog arepnakbebel k!kalau nak follow balik pon ok gak hehe!~


http://myamigosspace.blogspot.com/