❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Bloggers Gathering memang da best lah ! :D

Salam .
Hye all .

Waaa . lame rasenye tak update blog . Al-maklum lah , bercuti sampai tak hengat dunia ! :D . haha .
Mase cuti myra terisi dengan berpoya-poya dan mengadap t.b aje . Buku tak sentuh langsung . Aiiiyaak ! Maaf buku-buku ku sayang , myra tak belai korang beberapa hari nie . T___T . 
Actually , myra takmo citer pasal buku-buku nie . Myra nak citer pasal gathering yang myra join semalam . 
Myra malas nak citer panjang-panjang pasal nie . Let's pictures tell everything . :) 



 Bertolak dari rumah kul 12.45 . Gathering plak mula 12.30 . T___T


Kalo takde dye , tak sampai la myra ke sane .thanks nurul !  :)
Sayang u lebih lah ! :)


Korang nampak tak ape yang myra nampak ? ehee . :D 
Sumpah wey ! first time myra main bowling . tak sangka tangan nie gagah nak baling bola bowling tu . haha :D


Cik Nurul kite . :)


lepas bowling , kitorang serbu Subaidah Nasi Kandar plak . Jalan kaki ramai-ramai . :)


sambil makan , duk borak-borak ngan adik-adik comel nie . ^^



with  Mr Daniel Adie  :)


Ramai tak ? :) 60 ++ tau yang join . 
so,pada uols yang tak dapat nak join tu , uols belek-belek la pic yang ade nie eak . :)

Nota kaki ; Sekarang dah gian nak maen bowling . ade sape-sape nak belanja ? :P 

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

19 8689 biji gula-gula dari mereka :):

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE berkata...

aaa, mungkin silap kita yg tatau nak tegur..heheh..segan sgt...aa, tegur jek la..kita orng tgur baru nak ckp..hehe

*follow kamu ya

adrinaqamarina berkata...

eh myra pon ade jugak! besttttt

Gula-gula hati berkata...

@ AMIRA ATIYA MYRA_ZOE
tu laa . takpe , next time kite tegur-tegur tau ! :)

Gula-gula hati berkata...

@ adrinaqamarina

kalo ade rina, lagi best ! :)

MIRA :) berkata...

haha seronok kan tyme ney :)

A'IM berkata...

wah terus semangat nak main bowling...insyaAllah next gathering kitaorang akan buat lagi banyak aktiviti... terima kasih sebab datang...

blog fakta:: http://kindofsoul.blogspot.com/

naMie berkata...

yuuhuuu..abg 60 da dtg melawat niiiiee...ngeh3.. :)

ZATTY berkata...

kakak comel & adik comel. ehehe. ;)
sy follow akk ye! ;)

Gula-gula hati berkata...

@ MIRA

tau takpe . memang happening lah ! ;)

Gula-gula hati berkata...

@ AIM
hehe . tu la pasal . lepas nie, kalo ade gathering lagi , wajib nak join . hiks . :D

Gula-gula hati berkata...

@ naMie

waaa . tak sangka abg 60 sudi jengah ke cnie..tengs ! :D

Gula-gula hati berkata...

@ ZATTY

tengs adik comel ! :)

asfz lily berkata...

seronok dpt jumpe:)
thanks 4 da great moment :)

intanurulfateha berkata...

heeee tenks sbb dtg! nt pasni kite buat event, dtg tauuuuuuu! :) :)

Gula-gula hati berkata...

@asfz lily

tau takpe . even first time join .

@ intanurulfateha

next time, kalo sis buat lagi , roger2 tau .:)

afiff edogawa berkata...

nice to meet u.. :)

Gula-gula hati berkata...

@ afif edogawa

nice to meet u too . :)

Joe Jongang berkata...

yuuhuuu~ i will follow you~

Gula-gula hati berkata...

@ Joe Jongang

tengs2~ :)