❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Terima kasih untuk itu ...

Salam .
Hye all ;)



Semalam , sangat menyakitkan bagi myra . Diuji dengan pelbagai gangguan yang agak keterlaluan . Myra pasti orang itu pasti sedang bersorak sambil bertepuk tangan selepas ape yang dia dah buat kan . WELL DONE !  Puas hati kan ?

Tapi dia silap . Myra tidak keseorangan . Myra ade kawan-kawan yang banyak memberi sokongan , kekuatan dan sentiasa ade dengan myra di mase susah atau senang .  

Maaf , myra bukan jenis yang mudah percaya pada kata-kata orang . Satu kata-kata dia , sepuluh myra tak percaya . 


 To my bff ; Terima Kasih korang , ;)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

bguslh kalu ada kwn time susah sng. ^^
pape pn, moga kamu sntiasa tbh oke syg.

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ FariehanIbrahim

tengs sayang . ;)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hai cik gula-gula,

btol kate awk. kite ade kwn2 yg sentiasa sokong kite. :)

btw. da folo kamu, folo me back if sudi yea. thanks! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ ctiey

hai ctiey ;)

urm , tu la . kawan2 banyak membantu . :)

okeyh dear , tengs ! :)
nanti saye terjah blog kamoo . ^^

kau kesah ke?? berkata...

emm biasalah itu kan. i followe ke 240!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Okeyh . Tengs yeah ! :)

Nour Akmal berkata...

hye...
anda di tag dalam blog saya...=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hye2..:)
ditag ? tengs ! nanti saye terjah .:)