❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Ini hanya untuk kaki karoke je . Yang bukan pon , layankan je la ek...

Salam .
Hye all :)


Selamat malam sume . Eh , eh . silap-silap . Selamat pagi sume .:) Duk leka melayan citer "Hantu Kak Limah Balik Kampung Rumah" tadi , tak perasan lak dah masuk pagi . :D

Tibe-tibe teringat mase karok hari tu . hehe . Best tu memang best , sebab dapat lepaskan gian . Korang pon mesti kaki karok jugak kan ? :P  . 

Myra akui , karoke nie dah macam jadi hobi dah . Lebih-lebih lagi , kat Melaka ni kat mane-mane dah ade tempat untuk melalak karoke . Port yang kira jadi faveret myra untuk syok sendiri melalak , kat Mybox kat Jusco tu . * Err . sape-sape orang Melaka or yang pena pegi , tahu la tempat nie .:) 


Gambar nie curik amek dari pakcik gulagula google

Tempat nya agak selesa jugak . (:  Harga pon berpatutan .. Before nak melalak tu , if korang nak kering basahkan tekak , soft drink pon ade dijual kat situ . Tapi harganya mahal sket berbanding kat luar . So , better korang bawak lah air sendiri . :P kuikui . 

Lagu-lagu kat sini kebanyakannya yang agak latest jugak lah . Tapi myra lebih prefer lagu-lagu 90-an lah . Sebab lagi best kot daripada lagu-lagu yang latest . Betol tak ? :) 

Okey , jom layan lagu nie . Lagu nie antara lagu fevret myra lah kalo karoke . :P



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

A'IM berkata...

jom karok

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

jom2 ! :P

fadhdeela berkata...

alamak mcm mana org melaka xtau nie..jj mane awk??

Meh singgah: 3 Hati 2 Dunia 1 Cinta!!!!

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

jj baru tu awk . :)

yang dekat ngan tesco tu . ;)

btw , tengs singgah !:)