❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Blog korang berape KILO ?

Salam .
Hye all . :)




Korang bengang tak time korang blogwalking , bila korang bukak satu blog nie je , loading jadi lembap macam siput vavi kura-kura ?

Mesti korang rase macam nak klik [X] je kan ? 

Nak tahu kenapa ? Sebab ...................

  • Penggunaan widget yang terlalu banyak . Ini boleh membebankan blog korang . 
  • Penggunaan iklan yang banyak mungkin . 
  • File image korang yang bersaiz besar . 

Nak tahu macam mane nak timbang blog korang ?

Meh timbang kat sini 

Myra dah timbang . Nak tahu berapa kilo kb ? Lebih dari 100 kb . Kira berat jugak tu . T____T .
So , korang rase ape yang patut myra buang untuk ringankan blog ni ? 

Bagi pendapat/suggestion  korang kat komen okey . :)

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

12 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Farhanah Mokthar berkata...

olla,
singgah sini baca entry.
jemput mai dtg blog kita pula..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

olla..tengs singgah . :)

nanti kita datang blog kamo. :)

JIJI YU berkata...

blog aku mmg under weight..ahaha..

A'IM berkata...

buang semua..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu

da timbang ke ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

A'IM

kalo buang sume , ape yang tinggal nanti . :P

tomatokering :) berkata...

rase2 iklan nuff yg dekat tepi bunga2 tu tayah kot..letak nuf yg bese2 je..huu

nape sshoutbox xde
''

JIJI YU berkata...

entry sal hang..ahaha..makaseh follow..

http://nesloo.blogspot.com/2011/02/awek-baru.html

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

tengs yup...
okey , nanti nak buang bunga tu...:)

terpaksa dibuang kerana ade makhluk perosak menyerang ...T__T

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yuyu

hehe...da bace..tengs yep..:)

nelly berkata...

Blog Nelly sampai tak dapat baca berapa kilo ..hahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehehe .
berat sangat tu nelly...:P