❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jadi awek Jiji Yu ?

Salam .
Hye all . :)


Jadi awek Jiji Yuyu Yu?! *name macam ala-ala Jepun gitu . kuikui . :D
 HOT nie . Mencetuskan kontroversi betul . muehehe . :P
Kepada awek-awek di luar sane , sape yang nak mengorat mamat nie , gi terjah blog beliau okey . :)


Ni la orangnya . Malu-malu gitu . :P

Okey , sebenarnya myra jadi follower dia yang ke 500 . Nombor cantek tu beb ! :D hehehe . Korang terjah entry awek baru nie k . :)

Tapak kaki ; Tengs untuk entry tu :) 
Hadiah takde ke ? :P hehehe
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

muahahah..entry balas balik ko menjadi..berjaye membuatkan aku caer dgn mamat ni..
eh ko tulis name jiji yuyu..ahah..maunye mengamuk si yuyu zulaikha..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

muehehe .
aky tak perasan pulak typo tadi . :P

okey2 . aku edit balik name tu . jadik Jiji Yu .

mengamuk yuyu zulaikha kang . :P kuikui..

kembatolo™ berkata...

ceit! gurau2 pulak korang ea.? haha..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@ kembatolo

tak gurau tak mesra :P kuikui

Shahazrin berkata...

tahniah... cuba kesini
http://www.shahazrin.com/2011/02/si-jantung-hati-baru-shahazrincom.html

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

tengs ! waaa . bertuah sungguh malam nie . :D