❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Selepas Jiji Yu , Shahazrin pulak . Nak pilih yang mane satu nie ?

Salam . 
Hye all :)


HOT nie , HOT . * sambil tangan kipas-kipas kat muka . :P

Selepas menjadi awek baru Jiji Yu , myra menjadi si jantung hati kepada Shahazrin pula . Waaa . Cinta bersegi-segi tiga segi nie .  :P * bajet hot pulak . muehehe . 

Okey2 . Sebelum myra merepek merapu dengan lebih panjang lagi , Myra just nak bagitahu yang Myra telah menjadi follower yang ke 800 untuk blog ini . http://www.shahazrin.com 



Tergugat tak iman korang dengan senyuman beliau tu ? :D

Okey , korang bole lah menggediks terjah ke blog beliau nie okey . Berbaloi-baloi . ^^

Tapak kaki ; Today is my lucky day . ;)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Shahazrin berkata...

Betul la.. tergugat jugak, saper mamat nie eik..tahniah yer dik..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehe . tergugat ea . bole la try ngorat :P hehe .

tengs ea bro ! :)

aLieF si Muncung ManiS berkata...

abis tu alief myra nak letak mane??myra dah tak sayang alief ke??sampai hati myra mentigakan alief..hahaha..myra,good nite myra..myra jgn tido lambat2 taw..nanti tak sihat..k..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

haha . letak alief dalam poket , boley ? :P muehehe .

baik lah doktor alief ! :)

gd nyte !:)