❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Buku VS Ubat Tidur ?

Salam .
Hye all . :) 



Selamat malam sume ! :) Eh , orang sume ngah sibuk-sibuk ngadap buku , cik myra lak sibuk-sibuk ngadap netbook sambil hupdate blog . hehe . Takpe, takpe . Lepas nie sambung ngadap buku balik . :p


Ok , malam nie myra rase cam nak bercerita pasal buku dan ubat tidur . Uik ? Ape kaitannya buku dengan ubat tidur ? Korang selalu tak kalo mengadap buku je , mesti rase ngatok . Cube kalo bagi ngadap muka buku . Mate kemain segar bugar lagi kan . :p baik ngaku cepat ! 

Dulu myra pernah alami satu penyakit susah nak tido atau name saintifiknya , Insomnia . Memang agak susah nak lelapkan mate sampai kan terpaksa telan panadol untuk bagi mengantok tu datang . =.=' . Tapi takkan nak amalkan macam tu selalu kan . Tak elok untuk kesihatan ok , bak kate doktor Alief kite tu .:P

So, cara yang paling bagus dan selamat punye ialah , dengan mengadap buku . Yes , dan ia amat berkesan . hehe . Baca buku , pastu bukak kipas laju-laju . Kompem mate rase stim ngantok . :P kekeke . Tak caye , try lah . Eh , tapi kalo jenis mate yang memang liat nak lelap tu , no komen la . Mate kite lain-lain kan . :) 

Ok lah . myra nak sambung ngadap buku . Bukan ngadap buku untuk tido tau , tapi untuk final la. :P

To all kawan-kawan yang sedang/ bakal menghadapi final tu , gud luck k ! ^_^ . Do the best! 

STUDY HARD BUT NOT TO HARD k .:)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

8 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nelly berkata...

Nelly pernah macam Myra ..Then beli ubat todur ~
nyenyak !

❤フィザAzhafizah berkata...

mengantok bile hadap buku adalah perkara biase..1minit hadap buku macam 1jam..1jam tido macam 1minit..hehe..yg penting disipilin and jage kesihatan diri..^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nelly~ ea ke ! ade geng la ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Azfizah~ kekeke..tol3..sokong statement nie ! ^_^

ROROI berkata...

xyah stadi trus la snang! hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

ROROI~ haipp...kena study..kalo tak cane nak jawab final..:p

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ggoood luck gula2..hehehe..alief pun nak exam gak 2bulan lagi...huhu..

RIDZWAN MOHAMED HUSSIN berkata...

ha3 setuju2