❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Love Call~~ ^_~

Salam .
Hye all . :) 

INI ADALAH ENTRY JIWANG . NAK BACA, TERUSKAN. KALO TAK NAK BACA, ABAIKAN..SENANG KAN ? :) hehe.


Pagi-pagi lagi 'sleeping beauty' myra telah diganggu . Memang da siap standby sumbat earfon kat telinga nie sebelum tido after Mr.Right bagitahu dalam emel kate nak call hari nie.  Sejak dua menjak nie dia dah rajin call da lepas myra majuk ngan dia . Yela , 2bulan tak calling , just emel je . Awek mane yang tahan kan. :p . Tapi takpe . Myra faham . Dia bz , nak-nak bila sampai kat U.S port . Memang bz ya amat . So, sabo je la . =.=' .


Mase dia call tu , kul 7.30 pagi waktu Malaysia . Kat sane dah kul 12.00 tengah malam . Jauh bebenor bezanye kan . Kite dah bangun , kat sane baru nak masuk waktu tido . =.=' . Tapi serius tak best . Dapat bergayut kejap sangat . Tak sampai 15 minit pon . T_____T . Pape pon , thanks for the 'love call' . :) At least , terubat lah jugak rindu nak dengar suare dia tu . *blushing2 . 


Tapak kaki ; Dapat bad news tadi . Hard disk lappy da tukar baru . So, sume dalam hard disk lame hilang cam tu je . sebab tade back up. =.='
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

13 8689 biji gula-gula dari mereka :):

intanurulfateha berkata...

suke lettew! :p

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

sis intan~ hehe..malu ! ^^

Qaseh dalia adelia berkata...

olololo kena banyak sabar bila berjauhan

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh~ banyak sabar da nie..:) hehe

Fyqa berkata...

untunglah. terubat jugak wlopon sekejap kan.hihi

:)

kay_are berkata...

keje die nak jiwang je. xmo bace r entri ni.. xmo2.. =P

JIJI YU berkata...

untung2 ko leh hanimun atas kapal..ehhee

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Fyqa~ sekejap pon sangat bermakna ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kr~ sekali sekala jiwang tak salah kan ? :P kekeke

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ hanimun atas kapal tak best la...kalo titanic ok gak..:P

Ainul Hayat berkata...

Ha'ahkan Myra, disebabkan si dia keje kat kapal rasa tanak animun kt kapal da...hahaha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

kak ainul~ haha...tau takpe ! ^_^

aLieF si Muncung ManiS berkata...

weewweeeeiiitttt....alip jeles...huhu