❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Jadi bunga ke-100 DI TAMAN SERIBU BUNGA...

Salam .
Hye all . :)


Cantek tak award nie ? Cepat cakap cantek ! kalo sape cakap tak cantek , meh nak babap bontot dia . :p 

Okey , ade someone yang baik hati telah memberikan award ni kat myra . Nak ? Ehh . Mane bole . Kalo nak ,pegi tunggu award untuk follower yang ke-1000 blog tu pulak ok . :p hehe . Ok , ni myra tipu . Korang tunggu je la , mane la tahu cik nurul ain kite nie wat G.A ke , or contest di masa-masa akan datang kan . :) 

Myra gurau -gurau je sebenarnya pasal mintak hadiah tu . Tup-tup . Eh , dia siap buatkan entry and bagi award sekali . Dapat 2 in 1 nie .  hehe . :) Tenkiu tau ! :)

Blog dia ok , just kalo boleh kurangkan sikit penggunaan widget yang mane tak penting tu . Bukan ape , penggunaan widget yang banyak boleh membuatkan blog kite jadi berat dan lambat untuk loading . :) 

Akhir kata , majulah blogger untuk negara ! :) 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

7 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

muehhe..ko salu je kan cari no cantik nak jadi follower..pandai2..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

hehe...kebetulan pulak...:p
rezeki2...hek3...:P

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

pinky now part of ur followers ;)
support..support..

stay tune wife me more make up & shawl tuto at my side bar plus now segmen meminang on ths weekend yg sgt meriahhh!
tggu apa lagi jom gtau pinky jom ;)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Pinky Momma~ tenkiu2..:)

orait pinky ! nanti myra selalu singgah sane tau..:)

nelly berkata...

jom maju bersma !
=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nelly~ Go blogger go ! :D

kay_are berkata...

waa.. jadi num 100.. tahniah cik myra ^__^