❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Kenapa lelaki ANTI-PINK ?

Salam .
Hye all . :)


Selamat petang sabtu sume . :) Sambil edit paper projek , sambil update blog . Bagus tak ?  haha . :p . Don't try this at home ok . :p 

Okey , kite berbalik kepada topik utama kite , iaitu "KENAPA LELAKI ANTI-PINK "? 
Biase nye kite tengok kaler pink a.k.a merah jambu nie lebih sinonim kepada pompuan . Tapi tak salah kan kalo kaum lelaki nak mencuba, ye dak ? 

Myra akui , kaler pink a.k.a merah jambu ni merupakan antara kaler fevret myra . Sangat addicted ok . kalo gi mane-mane kedai baju ke , mesti yang paling cantik tu , kaler pink . hehe . Bukan nak kate kaler lain tu tak cantek , tapi entah la . Maybe kaler pink nie lebih menarik perhatian myra kot . :) 

Tapi sebaliknya bagi kaum lelaki , termasuk lah Mr.Right myra tu . Geli betol ngan kaler pink nie . Aiyoo~ kite tak boleh geng la cenggini . T___T . Myra tau memang kebanyakan lelaki  termasuk lah Mr.Right memang anti ngan kaler pink nie . So , saje bagi suggestion, " baju raya tahun nie kaler pink ok tak ? " 
Ni dia jawab , " Kaler pink ?? Memang sampai mati takkan pakai. huhu . " Aiyoyo~ Kejam tak ayat dia ? wuuu . T___T . Takpe , takpe . Myra akan paksa gak dia pakai pink one day nanti . :p haha . 

Ade one day tu , tengah duk merempit ngan adik lelaki myra . Pastu kitorang terpandang sorang mamat nie pakai baju kaler pink . Nak tahu ape adik myra kate ? " Jambu siot mamat tu . Macam bapuk ! " Ceh . Sampai macam tu tanggapan dia terhadap lelaki yang suka pakai baju kaler pink nie . =.=' . Kesian mamat tu . Tak pasal-pasal digelar bapuk . T____T .

Haa . kan kacak nie lelaki pakai pink kan ? weeewiitt~ tergoda mak , nyah . :p

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

20 8689 biji gula-gula dari mereka :):

enyheartsdiamond berkata...

yg anti pink tu, semua bajet maco.. macam adik eny.. hehe :p

Cik Ezy berkata...

haha..
pink mmg dh sinonim ngn pompuan..
kalo laki suke pink mmg agk nmpk pelik laaa..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

eny~ adik eny boleh geng ngan adik myra tu . hehe .

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

cik ezy~ sekali sekala mencuba , tak salah kan ? :)

Syasya Acing Mitchy berkata...

abg syasya suke wrne pink , kire kamy satu geng lha . hahaha :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syasya~ ea ke...waaaa..ley geng ngan sis nie..hehe..:P

Syasya Acing Mitchy berkata...

bley je . hehe ~

JIJI YU berkata...

hurm..gua oke je pakai kaler pink..tapi yang tak ok nye mentaliti masyarakat melayu..laki pompuan same je..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Syasya~ hehe..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ abaikan je mentaliti diorang...bukannya tak pakai baju kan..

Budak Kampung berkata...

hahaha..
tapi kenapa prempuan suka pink??
klik sini:

http://fadhirul1311.blogspot.com/2011/04/entri-santai-kenapa-perempuan-suka.html

| cik azeya | berkata...

comel je lelaki pakai pink. sbb saye suke pink. sume orang yang pakai pink nmpk sweet cantik comey handsome dan sebagainye. hee:)

cik bunga bukan name sebenar berkata...

lelaki takut pakai pink,,takut di gelar nyah ^^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

cik azeya~ sy pon suke pink ! agree with u ! :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

cik bunga~ tu la pendapat kebanyakan lelaki kan....=.='

~Nabilah~ berkata...

nabilah pown ske pink jgk....klau nk bli ape2,knfem nmpk yg warna pink jer.....wakakaka....btw,laki pkai bju wrna pink,ok what....x de slhnyer pown....hehehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

nabilah~ kan2? comel je kalo lelaki pakai pink...:) ehee..

kay_are berkata...

mane lak.. ske je power ranger pink.. best tu.. =P kumpulan jambu maharaja lawak pun pink gak kan? rilek je.. hee

aLieF si Muncung ManiS berkata...

PINK is metrosexual...hahaha.saya suka pink..alip ada baju raya kaler pink...tapi baju raya tiga tahun lepas..:D

aLieF si Muncung ManiS berkata...

PINK is metrosexual...hahaha.saya suka pink..alip ada baju raya kaler pink...tapi baju raya tiga tahun lepas..:D