❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Semalam benar-benar menguji myra..(PART 2)


Salam .
Hye all . :)


Myra nak sambung citer pasal entry semalam nie . Kalo korang tak bace lagi , bole bace kat sini

Belum sempat masuk, tibe-tibe " Myra, cepat ! Nama myra first ! " kawan myra, Syafiq cepat-cepat tolong bukakkan pintu . Omaigod . Omaigod . Kenapa myra yang first nie . =.=' . Time tu memang peluh rase macam air terjun kat belakang nie . Demm . Myra pulak jenis yang tak boleh nerves . Mule lah peluh kuar macam air terjun . T___T . 


Dengan hati yang tengah dup dap dup dap , myra pon terus masuk ke bilik presentation tu . Mase tu banyak mate-mate tertumpu kat myra . Siap amek gambar lagi . Rase macam artis pulak . Ok . nie myra tipu . :p . 


Myra terus amek seat , sebab rupe-rupenye tempat myra yang first tu ade budak lain yang tolong gantikan . Thanks God . Alhamdulillah . :) Dapat lah myra coolkan diri yang tengah neves giler nie . =.=' . Fuhh~ 
So , ade hikmahnya lah bila myra masuk lambat tu . Kalo tak , tak pasal-pasal jadik orang first . :p ngeh3 . Dan sekarang , presentation pon dah lepas . Hati pon berbunga-bunga . :D

Tapak kaki ; Hari ni banyak pulak hupdate . :p  
eala , next week  tak dapat nak aktif cenggini lagi . Nak mengadap final pulak . =.=' 
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

muahhaa..aku dah agak dah..hepi ending..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ pandai agakkan ko tu..:p

Cik Ezy berkata...

lega dh lepas..
hehekk