❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Sape THE RAMLEES sebenarnya ?

Salam . 
Hye all . :)


Mereka menggelarkan diri mereka 'THE RAMLEES'.. Mula-mula myra ingat sape la si Ramlee's nie . Ingatkan anak-anak P.Ramlee ke . Rupe-rupenye si gadis-gadis nie . Dari kiri , Najwa , Liyana Fizi (Estrella) , Amirah (Tilu) n Yuna . Korang dah dengar lom lagu " Itulah Sayang" tu . Manyak best woo . Catchy je . :) Lagu tu diadaptasi daripada lagu allahyarham Tan Sri P.Ramlee tu , "Tanya Sama Hati" . Kalo tak silap myra la kan . :) Jom layan lagu nie . 


Tapak kaki ; Suka bace blog misteri tak ? Meh klik sini
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :)KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

4 8689 biji gula-gula dari mereka :):

najmi^^ berkata...

yuna kah itu..haha..nice la

JIJI YU berkata...

wohohoh..mane gambor ko ek..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

najmi~ yup..yuna la tu..nice kan..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Jiji Yu~ mase nie ak gi toilet ar , tak sempat nak bergambor sekali..:pp hek3..