❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Semalam benar-benar menguji myra...(PART 1)

Salam..
Hye all..:)



Gambar ; Nak jalan-jalan kat atas bunga nie bole tak ? :p

Rinduu nak menaip kat blog nie , rindu nak berjalan ke blog-blog korang sume. =.=' . Hampir seminggu gak kan myra away . Aiseymen . Ni sume gara-gara lappy kesayangan sedang nazak dan sekarang sedang dirawat di ICU. Kite same-same doakan 'dia' selamat ea .

Ok, ekceli bukan tu  main point yang myra nak story . Semalam , berlangsungnya presentation paper projek sebagai syarat untuk mendapatkan segulung diploma . Semalaman tak tido gara-gara nak siapkan benda alah tu . Kalo lah lappy tu tak buat hal , tak de lah kena wat keje last minit cam tu . =.='

Nasib baik lah ade netbook samsung adik myra nie . Walaupon tecik , tapi berguna jugak la nak siapkan paper work tu . *gune netbook nie memerlukan kesabaran yang tinggi sebab skrin dye tecik bebenor . Rase nak pakai kanta pembesar je mase menaip . =.='

Seriusly , semalam merupakan hari yang banyak menguji kesabaran . Fine , dah lah terpaksa berjaga semalaman nak menyiapkan benda alah tu , mase nak print pulak , printer buat hal . demm . Time tu dah kul 9.00 a.m , and presentation tu berlangsung kul 9.00 a.m !

Memang kelam kabut mase tu . Aiyoo . @_@ . Myra hanya mampu berdoa dalam hati , " Mintak-mintak bukan aku orang first yang present tu nanti ' . Sebab nama akan dipilih secara rawak. Nasib lah sape yang kena panggil dulu.  Lebih kurang 9.30 a.m baru settle masalah print tu . Then , myra cepat-cepat cari bilik pembentangan tu . Belum sempat masuk , tibe-tibe " Myra , cepat ! Nama myra first ! " kawan myra, Syafiq cepat-cepat tolong bukakkan pintu .

Omaigod . Omaigod . Kenapa myra yang first nie . =.=' . Lepas tu.....agak-agak ape yang jadi ?

to be continued~~
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

3 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Nini Hartini berkata...

baru ingat nak beli netbook.bila baca entry ni mematahkan semangat nak beli. huhu..

aduaiii...org 1st...suspen je la myra nie..hehe...

JIJI YU berkata...

woho...suspen ni..cepat

aLieF si Muncung ManiS berkata...

apa jadi myra???bikin suspen saja ini budak...gigit kang....haha..mesti myra perform dengan jayanya time present tu kan??kan??