❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Away~

Salam .
Hye all . :)


Lappy myra makin nazak n perlu dihantar ke ICU . :'( . Tengs kepada kawan-kawan yang bagi komen semalam . Myra tak dapat nak reply komen n tak dapat nak blogwalking buat sementara waktu nie . Insyaallah , bila sume nya da kembali seperti biase , myra ke blog-blog korang pulak k..:)


Tapak kaki ; Tengah pening kepala macam mane nak siapkan paper projek yang ade kat dalam lappy tu ..>_<
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

6 8689 biji gula-gula dari mereka :):

JIJI YU berkata...

kuat sgt ko berblog...

combi berkata...

kalo rajin singgah la belog combi nati ye =D

Encik Psychopath berkata...

selalu blogwalk.



kan da cramp lappy tu.

kay_are berkata...

ye ke ni?? ye ke ni?? ntah jap je lagi entri baru.. hee.. ye r, welcome back nanti!!

Naddia berkata...

nti da ok kite bebelog lagi taw!

aLieF si Muncung ManiS berkata...

semoga laptop myra sembuh...jgn bagi dia stay up sgt...kesian dia..mungkin laptop myra sakit sbb kurang tido kot..hehe..