❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Nape bole jadi macam nie ?

Salam . 
Hye all . :)


Korang nampak tak ape yang terpapar kat skrin lappy myra tu ? Ade sape-sape  tahu tak nape boleh jadi macam tu ? Ade virus ke ? :'(  sebab license key antivirus myra pon tak renew2 lagi tu . T_____T

Kalo ade sesape tahu , bagitahu k . Myra sangat-sangat memerlukan perkhidmatan lappy ni lagi . 

Lappy ku sayang . Jangan buat hal ok . Lepas abes final , awak nak buat hal , buat lah . Saye tak kisah . :p

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

10 8689 biji gula-gula dari mereka :):

nur anis berkata...

alahai..kenapa tu..jangan rosak teruk dah la..

Cik Ezy berkata...

saye xtau la pulak..
dulu pc kat opis prnh jdk camtu..
lame2 jdk rosak tros..
huhu

JIJI YU berkata...

aku tak dapt tgk sebab lone menciputcedut

syErAh berkata...

akak...
penah kene camtu...tapi simbol2 camtu kuar kjap je..
pastu sume dokumen xleh bukak...
kene virus...=(
yang kes akak xtau la....

aLieF si Muncung ManiS berkata...

ada something wrong kat grafic kad myra tu..alief pun pernah jadi gak..cuba myra try suruh kawan2 myra format laptop myra...huhu..kalau tak ada,,myra hantar kedai...semoga laptop myra cpt sembuh

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

lappy tu mrajuk kot..hehee :pp

bwk die p jumpa doktor oke..^_^

Naddia berkata...

ayokk..tak taw!

kay_are berkata...

macam ade problem je tu.. memang sah ade probelem.. anta kedai cepat!!

Ahmad Syarif berkata...

Huhuh...
tak dapat nak baca error kat laptop tu..
kemungkinan besar virus..

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

nape tuh? nape...? huhu.... wat window repair jela dear :) try n error dulu...


tiket wayang free, jom! :)
TIKET WAYANG FREE AJE!