❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Saye budak cengeng dan lembik . :p

Salam .
Hye all . :)

AWAS : Entry yang boleh membuatkan korang muntah hijau . *kasi tahu awal-awal dulu . :p


Malam tadi , ntah kenapa myra tak bole nak tanggung kesedihan dan kerinduan  dalam hati nie . Maka terjadi lah luahan hati dan perasaan kat status fb semalam . 



Kepada kawan-kawan yang banyak bagi kate-kate semangat semalam , tengs a lot . Myra pandai nak nasihat-nasihatkan orang suruh jadi kuat , tak mo nanges-nanges . Tapi bile terkena batang hidung sendiri ,  sape sangka , myra yang kuat nie (kuat ke ? :p ) boleh jadi budak lembik dan cengeng semalam . Demm ah.
Dan pagi tadi , mood kembali ceria bila dapat emel dari Mr.Right . Rupa-rupanya ade masalah connection kat sane . T____T
Ahh . Tapi sume tu tak penting , yang penting dia baik-baik je kat sane . :) 

Okey , korang boleh muntah hijau sekarang ..:p

Tapak kaki , to kak nani , kak shida n mai sebab sudi berkongsi rasa semalam . Yes , hanya yang mengalami , memahami right ? :)
TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

16 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Mish Apple berkata...

sabau2!!

Qaseh dalia adelia berkata...

hehe sabau .. jgn lemah sgt

Ika Chenta berkata...

ohh, insiden mlm td..tgh nnges ek mlm td mase kite shout2..hehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Mish Apple~ tengs dear ! :) dah banyak sabau da...huhu

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Qaseh~ kadang2 kite akan jadi lemah kalo jadi macam semalam tu...huhu....btw , tengs dear..:)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

Ika ~ eheee...malu...nasib bek kite shout tak nampak muke kan...kalo tak, malunye sebab awak nampak kite nnges...huhu...>_<

akmarmansor berkata...

haip , ada plak nama kte kan siap dgn komen lagi . aiyakkk ! malu :D haha
sy tau awk kuat , yup , tht right syg , hnye yg mengalami akan memahami (^__^) pegang kata2 tu . lebiu lalink

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

mai~ hehe...ea la , mai pon tolong support gak malam tadi kan...:p hehe
yes2...kite2 je yang paham kan..:)

lebiu too lalink ! ^_^

puteraduyong berkata...

kena kuat beb... ;)

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. jemput la singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my experiences travelling ke 45 buah negara.. :)

JHaZKiTaRo berkata...

salam kenal.. jemput la singgah my blog 'Aku Sebutir Pasir' kalau nak baca my experiences travelling ke 45 buah negara.. :)

JIJI YU berkata...

okeh2..aku muntah

Cik Ezy berkata...

rindu ni bhye..
boleh buat org jdk lemah..
ekeke

PikieLLe Lova berkata...

Insya Allah law doa kita oweys mngiringi psangn kita,dy akn baik2 je kat sne..xmaw sdeh2 lagi taw..

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

alolOo..suwet nye die. heee
mesti mr.right pom duk tingat slalu kt c budak cengeng nie kannn.. xD

kay_are berkata...

xde rase nak muntah hijau pun.. =P kne kawin cepat camtu!!