❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Sape cakap follower tak penting ?

Salam .
Hye all . :)

Myra tinggalkan blog ni kejap tadi . Perasan gak time tu follower baru 498 macam tu la . Lepas dah settle keje tadi , myra pon bukak la blog nie balik . Tengok kat dashboard ade comment yang perlu dimoderatekan . Time tu tak perasan follower bertambah . Pastu , myra usha-usha kat shoutbox .
Dah 500 ? Biar betik . Alhamdulillah . Terima kasih la kepada mereka-mereka yang sudi nak follow blog myra nie . Mungkin bagi sesetengah blogger , follower tu tak penting . Tapi bagi myra,  tanpa follower  blog tu macam tak bernyawa . Sebab follower nie lah yang membuatkan sesuatu blog tu berfungsi . 
Bagi myra , follower tu macam penyokong kite untuk terus berblogging . Mereka menghargai cara penulisan kita , mereka nak mengetahui perkembangan blog kite , that's why la diorang follow blog kite kan . :)
Tu hanya pendapat myra je . Paling penting , kite kena ikhlas dalam berblogging . Betol tak anak-anak ? * mentang-mentang jadi mak semalam kan . :p

Kepada follower-follower blog Gula-gula hati nie , tengs again . :) 

Jom terjah blog kawan myra yang comel nie . 



TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

9 8689 biji gula-gula dari mereka :):

Cik Ezy berkata...

tahniah!
dh byk tu..
=)

Farhana Jafri berkata...

hehehe cngrats ea.. followers tu pnting!! dorang la pnyejuk hati.. dorang bg smngat tuk brblog.. komen dorang mmbina.. love all my followers!! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

JIJI YU berkata...

muohohoh..dasat2..tahniah woit..

cik fza berkata...

banyak tu.
esok2 betambah byk lar tu.

akmarmansor berkata...

haha :D terselit pulak blog kwn awk tu kan , haish , bukan famous amous pun blog tu sbb tak hebat pun. btw lebiu awk (^___^)

Ika Chenta berkata...

waa~ congretz dear.. :)

fienaz berkata...

tahniah....singga terjahkat sini...(^_^)

tomatokering :) berkata...

wahhh~kongrets ! ^^'

keep blogging yaww :0

aLieF si Muncung ManiS berkata...

myra,,apa lagi..meh la belanja alip...:P