❤PESANAN DARI TUAN TANAH❤

❤Holla my readers n stalkers ..:)
❤Blog ini adalah blog peribadi yang mane kadang2 saya akan bercerita tentang life,
love dan ape yang saye rase saye nak kongsikan ngan korang sume . :)
❤Ahaa..bila masuk ke sini , sila jaga adab anda...:)
❤Korang boleh tinggalkan link korang kat shoutbox ..
❤Saya akan menjejaki jejak anda kembali..:)
❤Kalau rase blog ni menarik, boleh follow and i'll follow back...:)

Praktis dulu...Nanti dah kawen, senang...

Salam . 
Hye all . :)


Macam lame je tak hupdate kan . Ni yang myra tak berapa nak gemar bila balik kampung a.k.a balik umah . Mesti blog akan terbengkalai . Hehe . Final tak abeh ag nie , sibuk-sibuk nak balik umah kan . Ish2 . Nasib baik umah tak jauh . ( tak boleh kate dekat , sebab 45min gak dari rumah ok . ) :P 

Bila balik umah je , myra akan secara autometiknye akan jadi baby sitter . "Boleh praktis ..Bila dah kawen, n ade anak sendiri nanti , senang . " Tu la alasan mak . So , kite ikotkan je la . Nanti jadi macam si tanggang pulak . Kan3 ? :P . 

Dak bam-bam nie pantang kite main agah-agah dia , memang besar je gelak nya .  

See . Kan dah kate . Dak bam-bam nie suke ketawa . hehe . Bila kite nak marah dia , terus tak jadi marah . Sebab dia gelakkan kite balik . Haiih . =.='

Dak bam-bam nie memang tak reti duk diam . Sampai terpaksa "tambat" dia . :p (kejam tak ? ) haha . tapi dia suke lak tu . T___T

Cian lak kat bam-bam kena tambat . So , cara nie lebih fleksibel . ^_^ .

Seriusly, mase mula-mula nak jage dak bam-bam nie memang agak memenatkan . Plus  dia tengah lasak-lasak tak reti nak duk diam . Cane la ade anak sendiri nanti  kan . Kena bangun pagi-pagi suap dia mamam , buatkan susu,  kena mandikan dia , kena cebukkan bile dia yeyak . =.=' . 
N now , myra rase enjoy. :)  Tak kesah sangat dah kena buat sume tu . Tapi tang nak cebuk mase yeyak tu , euuwwww . Kena jirus air banyak-banyak kat bontot dia dulu . Baru ley cebuk . :P . 

Tapak kaki ; Adeh . Sok ade paper pulak . T_____T

TERIMA KASIH KERANA MEMBACA! :) KLIK BUTTON LIKE KALAU SUKE...:)

31 8689 biji gula-gula dari mereka :):

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata...

dearr...comeinyer budak tuh >.< ngeee!

Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh


mintak exchange banner ehh :) url cik bunga kat sini http://ikmalira87.blogspot.com :)

enyheartsdiamond berkata...

amboi budak ni! ceria je! baby cmni la eny suka :))

JIJI YU berkata...

hahaha..komen box ko dah bertukar..naseb line aku memecut laju..hehe...
ko ni mencebok pon nak euwww..tu baru nak jage baby..nnti ko dah kawen..kompom prent dah tue..haaaa.kalo dah tue2 kot uzur ke..kena basuh yayek parent camne gamaknye

Ainul Hayat berkata...

Comeynye Myra dak tecik nih. Rasa nak kunyah2 je pipi bam bam dia.

Ehem, da jumpe ke lom obat rindu tu? Weee....

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@♥.::cintabunga™blogspot::.♥
comel kan ? hehe...tiap2 hari pipi dia kena cubet2...geam...hehe..

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@enyheartsdiamond
myra pon suke...happy je..^_^

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@JIJI YU
alamak..ea ke..hehe...saje try2..:P
eh..kalo parents, takpe..aku tak kisah..eheee...:D

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Ainul Hayat
hehe..geram kan kak...jangan mamam2...cian dye...:P
ubat rndu ? da jumpe dah...bace emel2 dia balik...huhu...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

sangatttttttttttttttttttt comel

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
tengs kak ! ^_^

FariehanIbrahim [LBC] berkata...

alolOo, tomey nye bam bam! grrr~ >.<

best kan jaga baby, bau wangi! heee :DD

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@FariehanIbrahim [LBC]
best sangat ! ^_^..wangi kan..hehe..

kay_are berkata...

comelnye!!! waaa... ske sangat ngan baby.. hee

farrafieqa redza ^^ berkata...

comel nye dak bam bam tuh. nak cubet jek pipi die yg tembam tuh. hehe!
macam same jek dengan pipi kak myra? haha

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@kay_are
suke baby ? cepat2 kawen...:P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@farrafieqa redza ^^
opss..mane same...dak bam-bam lagi tembam laa..:P hehehe

Encik Psychopath berkata...

leh wt calon ni.

QUEENPINK berkata...

salam

jom join ga saya

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@Encik Psychopath
wat calon baby sister untuk anak anda ke ? :P

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@QUEENPINK
wslm..ok dear...^_^..tengs sudi ke blog ni ea...:)

liyana berkata...

comey bdak tu..
praktis makes perfect!..ehe

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@liyana
haha...agree with u...hehehe..:D

A retarded kitty berkata...

ehem-ehem

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ berkata...

@A retarded kitty
ehem3..eheee...^_^

sarah mohamad berkata...

alololo .. comel gilerrr baby ni! geram je nak cubit2 pipi yg tombam tuu. hiks

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

hamzah ian berkata...

da nak kawin eh? waaa

Ahmad Syarif berkata...

Fuyyyooo..
belajar jaga baby tuhhh..



Entri terbaru:
http://sembangseposen.blogspot.com/2011/05/tinggal-ngan-binatang.html

kokser kokdam berkata...

anak sdare ke..?

comey..!

=D

IFA Athirah berkata...

montelnya pp dia!!!rse nk cubit2 je!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Encik Psychopath berkata...

comel.